.
Sarah Mouhamou
vrijdag 14 april 2023

Sarah Mouhamou: “Mama moeide zich met de opvoeding” 

Nu gelukkig niet meer 

Je hoort alleenstaande ouders wel eens klagen dat het leven als single mama of papa behoorlijk lastig is. Ook Sarah Mouhamou vindt het allemaal behoorlijk pittig.

“Ik probeer mijn werk in te plannen in de week dat hij bij zijn vader is. En in de week dat hij bij mij is, probeer ik hem zoveel mogelijk zelf van school te halen. Ik ben ook gezegend met grootouders, ook die van mijn ex, die kunnen bijspringen”, legt Sarah uit in Story.

Je kind in handen geven van de grootouders, het is niet altijd makkelijk en ze kunnen een grote invloed uitoefenen op de opvoeding van hun kleinkind.

“In het begin bemoeide mijn mama zich met de opvoeding van Nouh. Dat was goed bedoeld, maar ik had daar niet zoveel behoefte aan. Mama weet intussen dat ze zich niet moet mengen in de opvoeding van Nouh.”

Maar zoals elke goede grootouder verwent de mama van Sarah Nouh soms ook wat te veel. “Ik moet haar wel soms afremmen: wat minder cadeaus en minder suiker, bijvoorbeeld. Ook bij mijn ex-schoonouders mag hij iets te veel, maar dat hoort erbij waarschijnlijk.”

Bio van Sarah Mouhamou

Meer Over:

Sarah Mouhamou