.
Sarah Puttemans
zondag 31 december 2023

Sarah Puttemans: “Ik leg de druk voor mezelf altijd heel hoog”

Ze moet er goed uitzien voor haar werk

Sarah Puttemans is langer hoe meer geen onbekende meer in Vlaanderen. Ze wordt wel nog vaak voorgesteld als de vriendin van Viktor Verhulst, maar creëert steeds meer en meer haar eigen identiteit.

Puttemans is influencer van beroep en was al te zien in ‘De Verraders’ en ‘Celebrity Masterchef’. Ze heeft een eigen YouTube-kanaal waarop ze wekelijks een vlog plaatst. Sarah ziet er goed uit en dat alleen al zal haar heel wat volgers opleveren.

Maar is Sarah, net zoals elke vrouw ook wel eens onzeker. Al is het al een stuk beter dan vroeger. Ze vertelt het in Flair.

“Zoals elke vrouw ben ik weleens onzeker. Vroeger had ik complexen over mijn benen, omdat ik toen iets zwaarder was. Nu zit ik beter in mijn vel. Ik heb vrouwelijke vormen, en die omarm ik. Maar ook ik moet wat opletten met wat ik eet en moet regelmatig sporten als ik mijn figuur wil behouden.”

Meisjes zijn jaloers op hoe Sarah eruitziet en laten haar dat regelmatig weten met de hastag #bodygoals. “Dat is keilief, maar ook ik heb zeker periodes waarin ik me minder zeker voel. Ik ben een influencer, mijn beroep is dus mooie foto’s nemen, waardoor ik de druk voor mezelf hoog leg om er steeds goed uit te zien. Ik ben door mijn beroep ook nóg meer gefocust op anderen, want je kijkt wat er leeft bij hen om trends op te pikken of inspiratie op te doen. Het is dan gevaarlijk om jezelf te vergelijken met al die perfecte plaatjes op Instagram.”