.
Sarah Puttemans
dinsdag 19 september 2023

Sarah Puttemans: “Ik probeer niks klakkeloos over te nemen”

Ze doet haar eigen ding

We kunnen op dit moment niet om Sarah Puttemans heen. Niet alleen was ze te zien in ‘Celebrity Masterchef’, ze is ook te zien in ‘De Verraders’. Van beroep is ze influencer en ze is ook het lief van Viktor Verhulst.

Als influencer moet je natuurlijk altijd goed voor de dag komen en dat probeert Sarah ook altijd te doen. Zij houdt van een classy look afgewerkt met stoere accenten.

“Een brede jeans met vrouwelijke pumps bijvoorbeeld. Ik ga liever voor een oversized blazer dan voor een klassiek model, een braver jurkje combineer ik met een toffe bikerjack”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Er komen heel wat mensen om stijltips vragen en die probeert Puttemans dan ook altijd te geven. Zo raadt ze mensen aan om vooral eerst hun eigen stijl te bepalen.

“Ik leerde de mijne door de jaren heen kennen. Ik maakte eindeloos veel combinaties en ik probeerde verschillende merken uit. Herken wat bij je past en wat niet. Voel je je goed in een look, dan staan die items je ook meteen een stuk beter. Probeer trends niet klakkeloos over te nemen.”