.
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
zaterdag 6 juli 2024

Sarah Puttemans: “Innovatief blijven is moeilijk” 

Maar ze doet het graag 

Nog niet zo heel lang geleden heeft Viktor Verhulst de kantoren van Tomorrowland in Antwerpen overgekocht. Die kantoren hebben een bar, speelruimte en vergaderruimte. Dat klinkt alsof Viktor grootste plannen heeft.

“We doen heel veel shows met mijn team - ik heb een manager, tourmanager en een boekingskantoor - en verdienen er mooi ons geld aan. Ik ben trots dat ik heb kunnen investeren in een eigen kantoor. Ik schaam me niet dat het goed gaat, en om dat bijgevolg te laten zien op YouTube. Het doel is om er eigen muziek te maken die uitkomt onder het label van Smash The House, en om op termijn misschien mensen tewerk te stellen. Maar ook om er andere dingen te doen zoals nieuwe tv-projecten voorbereiden. Momenteel schrijf ik er de zomershow voor ons Marie en Samson. Het is een hele fijne en creatieve werkplek, ik heb dat nodig. Thuis werk ik niet graag, dan ben ik veel te snel afgeleid”, lacht Viktor in Het Laatste Nieuws.

Ook voor zijn partner Sarah ziet de toekomst er erg rooskleurig uit. Zij blijft vlogs maken, fotoshoots doen en content maken voor verschillende merken.

“Maar veel mensen doen hetzelfde, en blijvend innovatief zijn is moeilijk. Ik ben gelukkig zeer creatief en bedenk constant welke andere richtingen ik misschien nog uit kan gaan, bijvoorbeeld op YouTube - wat Vik en ik daar doen, is trouwens totaal geen concurrentie. Uiteindelijk gaan door deze job ook andere paden open, kijk naar De Verraders en Celebrity MasterChef. Tv-makers zagen op YouTube hoe ik ben voor een camera, hoe ik spreek."

Bio van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans