.
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
donderdag 28 december 2023

Sarah Puttemans verklapt hoe het gaat tussen haar en Viktor Verhulst

Je verwacht het niet

Sarah Puttemans lijkt het perfecte leventje te hebben. Ze heeft een knap lief, een luxueus leven en ze verdient geld door te influencen, wat wil een mens nog meer.

“Op privévlak loopt alles momenteel heel goed. Ik heb een warme familie, lieve vrienden en een geweldig lief. Het gaat dan eerder over mijn professioneel leven. Er komt momenteel heel wat op mij af en ik heb heel veel werk. Ik wil alles perfect doen en het is soms moeilijk om dat van me af te zetten”, glundert ze in Flair.

Mensen onderschatten de job weleens die ze doet, en soms begrijpt ze het wel. Maar het kwetst haar ook verschrikkelijk.

“Mensen kunnen grof zijn en denken dat ik op een dag maar één foto of video online moet gooien en that’s it. Maar ze zien niet hoeveel werk daarin kruipt of aan voorafgaat. Het leven als contentcreator is geen 9-tot-5-baan. Bovendien moet ik ook zorgen dat er aan het einde van de maand genoeg inkomsten zijn om de rekening van mijn onderneming te doen kloppen.”

Gelukkig is ze ook af en toe te zien op televisie zoals in ‘De Verraders’ en ‘Celebrity Masterchef’. “Ik ben momenteel supergelukkig met alle kansen die ik krijg. Het is fantastisch om van je hobby ook je job te kunnen maken en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ben best wel ambitieus en heb het ondernemersbloed meegekregen van thuis, dus ik heb wel wat dromen die ik nog wil najagen. Een van die dromen is om een internationaler publiek aan te spreken en daaraan werk ik momenteel erg hard.”