.
News Image

Sarah van Ketnet zoekt speurneuzen

Bilzen Mysteries en Ketnetgezicht Sarah Mouhamou zoeken speurneuzen


Ook tijdens de kerstvakantie is dé Limburgse toeristische attractie, Bilzen Mysteries, geopend. Jan Decleir stuurt je als gids met een tablet op pad voor een 1,5 uur durende belevingsfilm van 800 jaar geschiedenis, die zich al wandelend afspeelt rondom het prestigieuze domein van Alden Biesen. Bilzen Mysteries scoort tijdens het eerste jaar meer dan 25.000 bezoekers en wordt op o.a. Tripadvisor meermaals beloond met positieve comments en maximale sterren als gezinsattractie. Speciaal voor de kids, maar ook voor de ouders en grootouders, komt Ketnetgezicht Sarah Mouhamou als bv-nimf op vrijdag 5 januari de kerstvakantie afsluiten. “De jongens die langskomen krijgen die avond een riddermasker en voor de meisjes hebben we bloemenkransen voorzien. Een leuk extraatje voor wie deelneemt aan onze speurtocht. Als gastvrouw geef ik tips en uiteraard maak ik die avond met plezier foto’s en selfies”, zegt Sarah enthousiast.



Sarah was eerder als een nimf op Bilzen Mysteries en kijkt enorm uit naar vrijdagavond. De mensen moeten als ze de kans krijgen Bilzen Mysteries komen bezoeken. Alles komt samen in een interactieve wandeling. Je duikt terug in de geschiedenis, maar ondertussen ben je in het nu. Je krijgt met je tablet een unieke film en extra informatie. Al je zintuigen worden geprikkeld wat deze attractie zo boeiend maakt. En hoe kan je de kerstvakantie met de kids beter afsluiten? Geloof ons, Bilzen Mysteries is een absolute aanrader. Er komen zelfs mensen uit het buitenland om naar het spektakel te komen kijken. Zelf genoot Sarah ook van de rondleiding en nu wil ze die unieke ervaring met anderen delen. Vrijdag 5 januari kom ik nog eens gezellig terug. Vanaf 18.30 tot 21.00 uur ben ik gastvrouw en zijn alle kids met hun ouders en grootouders van harte welkom. Wie meespeurt krijgt een extra cadeautje. Voor de jongens is dat een riddermasker en de meisjes krijgen een bloemenkransje. Tickets en meer info over Bilzen Mysteries en de laatste bv-nimfenavond met mij op 5 januari, via www.bilzenmysteries.be Ik hoop dat er net als de vorige keer veel volk komt, zodat het opnieuw een leuke avond wordt. Ik kijk er alvast naar uit!



Tickets voor Bilzen Mysteries en de laatste bv-nimfenavond met Sarah kan je best vooraf reserveren op www.bilzenmysteries.be. Afhankelijk van de reservaties kan je voor deze avondattractie ook tickets kopen aan de kassa.