.
Sasha & Davy
zondag 14 augustus 2022

Sasha Rosen: “Ze willen ook de saaie kant van ons leven zien”

Ze willen alles zien

Sasha Rosen en Davy Gilles zijn ontzettend populair bij de fans, maar ook bij collega’s en vrienden. Door hun sociale media goed te onderhouden houden Sasha & Davy ook iedereen op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de familie Vranckx-Rosen.

“We delen op onze sociale media nieuws over concerten en muziek, maar ik merk dat fans niet alleen geïnteresseerd zijn in de glitter en glamour, maar ook in de saaie kant van ons leven. Ook artiesten moeten belastingen betalen of zijn weleens ziek. Dat soort ‘normaalheid’ spreekt mensen wel aan”, zegt Rosen in Primo.

Niet alles is rozengeur en maneschijn en soms moeten we weleens toegeven dat het vroeger gewoon beter was. Dat vindt ook Davy.

“We leven in een hypergeconnecteerde wereld waarin alles staat en iedereen altijd ‘aan staat’. Zeker voor een brein in ontwikkeling kan dat niet gezond zijn. Zelfs een robotmaaier laadt af en toe zijn batterijen op, om er nadien weer tegen te kunnen.”

Maar het valt ook niet te ontkennen dat er heel wat voordelen zijn aan de maatschappij van nu. “Ik zie flink wat voordelen aan hoe we onszelf als individu, maar ook collectief als maatschappij trachten te verbeteren. Het is een beetje de bluts met de buil.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sasha & Davy

Meer Over:

Sasha & Davy