.
Udo en Jo Lemaire
vrijdag 23 april 2021

Schitterend duet Jo Lemaire en Udo

Udo werkt aan eerste Franstalig album.

In de aanloop naar zijn eerste Franstalig album gaat Udo een schitterend vocaal duet aan met Jo Lemaire. Samen schreven ze Icare, een grootse pop ballad met alle ingrediënten van een klassieker.

Jo Lemaire begon haar rijkgevulde carrière in de jaren ‘70. Als singer-songwriter nam ze meerdere studio- en live albums op. Ze trad zowat overal ter wereld op en scoorde diverse gouden platen. Haar versie van ‘Je suis venue te dire que je m’en vais’ van Gainsbourg verwierf de status “wereldhit" en ook haar eigen succesvolle chansons ‘Tentations’, ‘La nuit te ressemble’ en ‘C’est mon bateau’ werden klassiekers. In december 2017 werd Jo Lemaire door het weekblad Humo uitgeroepen tot ‘Beste Belgische Zangeres van de laatste 50 jaar’.

Udo Mechels startte op z’n 30ste als professioneel zanger en songwriter, nadat hij X-Factor (vtm) en Zo Is Er Maar Een (Eén) wist te winnen. De voorbije 15 jaar bracht hij vijf albums uit en verschenen er 150 songs van zijn hand in binnen- en buitenland. Dit jaar brengt hij zijn eerste Franstalige album uit.