.
Sean Dhondt
woensdag 13 december 2023

Sean Dhondt: “Ik was kapot”

Hij volgt haar overal

Het gaat goed tussen Sean D'hondt en zijn partner Maithé Rivera. De twee bouwen volop aan een toekomst samen en dat mag je gerust letterlijk nemen. De twee hebben een nieuwbouw gekocht en hopen daar hun liefdesnestje te vestigen.

“Recent ben ik nog naar daar gereden en eens met de hond gaan wandelen in de buurt. We hebben de bosrijke omgeving van Berlare ontdekt. En de ramen en deuren staan er nu in. Het begint echt op een huis te lijken. Geen hoop bakstenen met wat gaten erin. Het zijn exciting times”, vertelt hij aan Tv Familie.

Maar behalve de liefde voor elkaar, delen ze ook een liefde voor sport. Zo zijn ze in november naar New York getrokken om daar de marathon te gaan lopen.

“Maithé haalde de meet in 3u10 wat ongelooflijk straf is. Het was haar eerste keer in de States”, vertelt Sean.

Sean zelf liep niet mee, maar bleef aan de kant om te supporteren. Iets wat hij wel vaker doet wanneer Maithé een marathon loopt. “Ik heb toen een plooifiets van iemand geleend. En dan ben ik heel Parijs door gecrost om op verschillende punten te gaan supporteren. Ik was kapot, alsof ik zelf een marathon gelopen had.”

Bio van Sean D’Hondt

Meer Over:

Sean D’Hondt