.
Sean Dhondt
woensdag 29 november 2023

Sean Dhondt is klaar om te knallen

Hij is terug van weggeweest

Het is lang geleden dat we nog iets gehoord hebben van Sean Dhondt. Afgelopen zomer werd hij ontslagen bij Qmusic en dat deed hem veel pijn. Hij kon zijn ontslag maar moeilijk verwerken. Maar er is verandering op komst.

Zo hoopt Sean in 2024 terug op de radio te kunnen presenteren en heeft hij ook opnieuw televisieplannen. Al wil hij daar liever nog niks over kwijt.

Ook de fans hebben Sean gemist, zoveel is duidelijk. Dat is te merken aan de vele positieve reacties op zijn sociale media. “We hebben je gemist, man”, schrijft iemand. “Sean heeft echt een ongelooflijke stem voor op de radio, blij dat we je terug kunnen horen”, schrijft iemand anders.

De toekomst ziet er weer rooskleurig uit en dat is Sean gegund. Na de hele ‘Eveline’-affaire zag het er even wat minder mooi uit voor deze zanger en presentator.

Maar Sean liet het hoofd nooit hangen. Zo schreef hij vlak voor de zomer op Instagram: ‘Het leven staat nooit stil. Net als ik. Daarom kijk ik ook uit naar al het moois op komst”, citeert Tv Familie.

Download onze app voor Android of iOS