.
Sean Dhondt
dinsdag 5 juli 2022

Sean Dhondt klaar voor een triatlon: “Het is grappig om hem bezig te zien”

Hij doet dat samen met zijn vriendin

Sean Dhondt is al iets meer dan een jaar samen met Maithé Rivera. De twee leerden elkaar kennen na een woelige periode in het leven van Sean, maar bij Maithé vond hij terug de rust die hij nodig had.

Maithé heeft in ieder geval een goede invloed op Sean, want door haar is Sean meer en meer beginnen sporten. Hij gaat regelmatig mee lopen en doet ook mee aan de loop-en fietstraining. En daar geniet Maithé overduidelijk van.

“Ik laat hem graag hard afzien. Het is grappig om hem dan bezig te zien. Maar ik steun hem ook. Fysiek en mentaal. Gelukkig is hij geen opgever en blijft hij er altijd voor gaan”, klinkt het bij Maithé in Tv Familie.

Maithé is een fervent sportster en krijgt vaak complimenten over haar lichaam. Zij probeert haar volgers te motiveren en aan te zetten tot sport met leuke tips.

Maar het koppel koestert nog een grote ambitie. Zo zouden ze graag deelnemen aan een triatlon. “Sean zou dit jaar graag aan een funtriatlon meedoen. Das 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Zelf wel ik vooral nog op zwemmen trainen. Er komt daar best wel wat techniek bij kijken.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt

Meer Over:

Sean Dhondt