.
Sean Dhondt in Lisa - aflevering 76
dinsdag 9 augustus 2022

Sean Dhondt ontkent: “Er is niks aan de hand”

Hij maakte ruzie op vakantie

Vakantie, Sean Dhondt en zijn vriendin hadden er ontzettend naar uitgekeken. Maar nu krijgt die vakantie toch een wrange nasmaak. Nadat het koppel al ruziemakend werd gefilmd op reis ligt hun relatie onder vuur.

De vakantiefoto’s van Maithé en Sean zagen er fantastisch uit. We waanden onszelf even op vakantie en genoten mee met het koppel. Tot plots die ene video opdook. Een video gemaakt door enkele Vlaamse toeristen.

De video toont beelden van Sean en Maithé die ruzie maken aan de bar van het hotel. In de video zou Maithé iets roepen als ‘Al die andere vrouwen altijd!’ Maithé is razend terwijl Sean zijn kalmte bewaard.

Volgens de aanwezige toeristen zou de ruzie zeker een half uur hebben geduurd. De Vlaamse toeristen reageerden ook in Dag Allemaal. “Toen wij die mooie vakantiebeelden op Instagram zagen verschijnen, moesten we eens goed lachen. Want waar wij daags voordien getuige van waren, was heel wat minder rooskleurig.”

Sean en Maithé hebben ondertussen ook al gereageerd op wat er in Dag Allemaal is verschenen en zij laten weten dat er van barsten in hun relatie geen sprake is. “één namiddag kregen we ook even ruzie, zoals elk koppel wel eens voor heeft. Blijkbaar vinden sommigen het dan leuk om stiekem te filmen en door te sturen naar de boekskes”, beginnen ze hun statement op Instagram.

“Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen. Kom dat gerust ook eens filmen of een artikel over schrijven”, besluiten Sean en Maithé.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt

Meer Over:

Sean Dhondt