.
News Image

Seka uit The Sky Is The Limit brengt boek uit

Het emotionele verhaal van Seka uit The Sky Is The Limit.


Het leven van Seka Dobric, momenteel te zien in ’The Sky Is The Limit' op VIER, kende een moeilijk begin. Ze leefde in armoede en ontbering in het voormalige Joegoslavië, zonder uitzicht op een beter leven. Ze moest haar moeder, haar broertjes en zusje beschermen tegen de dronken woedeaanvallen van haar vader.

Maar Seka kon dat ellendige bestaan achter zich laten. Ze leerde vreemde talen, behaalde een diploma en redde haar familie uit de oorlog in Joegoslavië.Het lelijke eendje uit Bosnië, zoals Seka heel lang naar zichzelf heeft gekeken, bloeide in België helemaal open. Ze maakte zich op enkele maanden tijd de Nederlandse taal machtig, maakte carrière als luchthavenmanager bij KLM en werd in 2008 zelfs verkozen tot de mooiste dame van het land (Mrs. Globe Belgium).

Ze leerde met Christian Lemable de man van haar leven kennen en bouwde met hem een succesvol bedrijf (DL Groep België) op, ondanks dat ze te kampen kreeg met CVS. Ze zette twee zonen op de wereld, haar oogappels en combineert als geen ander haar taken als liefdevolle moeder en warm familiemens, met die van succesvolle zakenvrouw.



Het leven van Seka Dobric en het onwaarschijnlijke traject dat ze aflegde om te worden wie ze wilde zijn, is te boeiend, te ontroerend en te inspirerend om niet verteld te worden.



Koop hier deze release