.
News Image

Selena Gomez toont sexy tepeltjes

Selena Gomez liet iets meer zien dan ze wou…

Selena Gomez staat weer volop in de belangstelling nu ze samen is met de Canadese zanger The Weeknd. Tijdens een uitje met haar nieuwe vriend was het onlangs echter haar outfit – of wat die niet verhulde – die de aandacht trok.

Selena Gomez werd geconfronteerd met een probleem dat al meermaals heeft toegeslagen bij celebrities. De sterke lichtflitsen die de fotografen afvuren bij het schieten van hun paparazzi kiekjes bij schemerlicht durven zedige kledij wel eens transparanter maken dan bedoeld.

Selena Gomez droeg een zwart jurkje dat al bij al vrij braafjes was. Geen diepe decolleté, niet te kort gerokt… Kortom, er leek geen vuiltje aan de lucht. Maar aangezien het jurkje aan de schouders asymmetrisch was, liet Selena Gomez het ondersteunende ondergoed even in de kast. En zonder BH viel de zangeres ten prooi aan de sterke flash van de paparazzi. Plotseling werd het brave jurkje een volledig transparant niemendalletje dat niets aan de verbeelding overliet.

Paparazzi en persfotografen die op de loer lagen om foto’s te nemen van het droomkoppeltje dat Selena Gomez en The Weeknd vormen konden plotseling de sexy tepeltjes van de zangeres op beeld vastleggen.

Ergens is het vreemd dat sexy celebrieties zich nog steeds laten vangen aan dit toch wel gekend probleem; anderzijds moet je ook stellen dat er niets mis is met het tonen van wat naakte borsten en tepels. Leven we al niet enkele jaren in de 21ste eeuw?

Selena Gomez en haar Canadese vriend The Weeknd vormen nog maar enkele maanden een stel. Sinds begin dit jaar gonsde het van de geruchten dat de twee een relatie hadden, maar een officiële bevestiging kwam er pas afgelopen maand.

Bio van Selena Gomez en The Weeknd