.
Sergio en Sam Gooris
zondag 9 juni 2024

Sergio: “Dat kunt ge nooit voorspellen” 

Hij moet meer leren relativeren 

Als Sergio in nood is, dan belt hij zijn goede vriend Sam Gooris op en die komt hem meteen helpen. Als Sergio het moeilijk heeft met negatieve commentaren of gedrag dat hem stoort, dan is Sam er om de hele situatie te relativeren.

“Het is zijn sterkste kant, maar ook zijn zwakste. Iedere keer als ik hem hoor zeggen dat hij geen échte zanger is, zeg ik: 'Stop daarmee.' Hij relativeert zichzelf kapot. Ik heb al genoeg met hem opgetreden, en nog nooit heb ik geweten dat hij ernaast zat. Zo ken ik er niet veel, hoor. Simpele liekes, zeggen de mensen dan, maar simpel is in 't leven vaak het moeilijkst”, zegt Sergio in Het Laatste Nieuws.

Aan het begin van hun vriendschap had één van de twee al een single uit, terwijl de ander nog aan de start stond van zijn carrière. Maar niks heeft hen ooit in de weg gestaan.

“Of iemand succes gaat hebben, kunt ge nooit voorspellen, maar ge ziet wel: die hééft het. En Sam had het allemaal. Goeie stem, gene schrik, een echt podiumbeest. En ook niet onbelangrijk: een schoon manneke. Toen. Sommige mensen kwamen speciaal voor hem naar Johnny White.”