.
Sha-Na
zaterdag 1 oktober 2022

Sha-Na; “Daar hebben wij niks mee te maken”

Er is nu een andere Sha-Na

Het was een blij weerzien met de dames van Sha-Na op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Petra Lerutte en Claudia Decaluwé stonden er week na week te shinen tijdens de gloriejaren van het programma en mochten nu nog een keertje terugkomen.

En voor zowel de fans als de dames zelf was dat een leuke ervaring. Tijd voor een langverwachte reünie dus. Al hebben de dames daarover niet zo’n goed nieuws in Dag Allemaal.

Voor zo’n eenmalige reünie moest er natuurlijk ook gerepeteerd worden voor het dansje. Al hebben ze dat niet samen gedaan.

“We hebben het allebei druk, dus vooraf samen repeteren was moeilijk. We hebben dan maar elk afzonderlijk onze filmpjes op YouTube herbekeken. We hebben dat zo vaak gedaan dat de choreografie vanzelf weer naar boven kwam”, lacht Petra.

Maar een reünie zit er dus niet meer in. “Dat ligt moeilijk. Het was een mooie tijd en ik ben blij dat we die in schoonheid hebben kunnen afsluiten. Maar ondertussen treden er andere meisjes op als Sha-Na. En daar hebben wij niks mee te maken.”