.
Shania Gooris
woensdag 17 januari 2024

Shania Gooris: “Dat kan gevaarlijk zijn voor een vrouw”

Ze droomt er wel van

Als je op een bepaalde leeftijd bent gekomen, dan vinden heel wat tieners het niet echt stoer meer om met hun ouders op vakantie te gaan. Shania Gooris en Kenji Gooris hebben het nooit als een straf gezien en genieten er zelfs van.

“Allez , denk vooral niet dat we vroeger veel op reis gingen met zijn vieren. De agenda van papa zat in het verleden altijd propvol. Het is door de pandemie en het wegvallen van zijn optredens dat hij tot het besef kwam dat wij zo'n qualitytime amper tot niet deden”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Het gezin ging nooit op vakantie, dus wisten de kinderen ook niet echt wat ze misten. Toch trokken ze er regelmatig op uit. Al was het vooral Sam die vaak de afwezige was op kleinere reisjes.

“Ik herinner me wel enkele citytrips met ons mama. Of een korte trip met onze grootouders. Telkens voor twee of drie dagen. Ondertussen ben ik volwassen en zou ik ook in mijn eentje op vakantie willen gaan. Maar als jonge vrouw alleen de wereld intrekken kan gevaarlijk zijn. Ik ben me daarvan bewust”, zegt Shania.

Bio van Shania Gooris

Meer Over:

Shania Gooris