.
Sam Gooris en Shania Gooris
vrijdag 19 januari 2024

Shania Gooris: “Het zat allemaal in mijn hoofd”

Ze was in de war

Lange gezinsvakanties, dat zat er voor Shania en Kenji Gooris niet in. Vader Sam Gooris had in de zomer zijn drukste periodes als zanger en een vakantie was op zo’n moment dus niet ideaal.

Maar daar is ondertussen verandering in gekomen. Sam en de kinderen worden al een jaartje ouder en Sam is meer en meer beginnen beseffen dat zijn gezin belangrijk is en dat hij voldoende tijd met hen moet spenderen.

Voor het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Gooris’ trok het gezin naar Japan. En in tegenstelling tot wat je zou verwachten, was dat geen grote cultuurshock.

“Nee, het was exact zoals ik het mij had voorgesteld, maar het was toch nog nét iets overweldigender. Je weet dat het druk gaat zijn, maar Tokio is echt héél druk”, klinkt het bij Kenji in Dag Allemaal.

Shania had dan weer vooral last van het tijdsverschil. “Ik had geslapen op het vliegtuig, en in mijn hoofd hadden we maar een vlucht van twee uur achter de rug. Ik had het gevoel dat we ergens in Spanje zaten of zo, het was daar ook heel warm.”