.
News Image

Sieg De Doncker: “vrouwen staan niet in de rij voor mij”

Sieg De Doncker is momenteel een gelukkige vrijgezel.


Sieg De Doncker ziet zijn vrienden allemaal vader worden, maar zelf gaat hij nog steeds als single door het leven. En op die manier kan hij zich volop op zijn carrière focussen. En het gaat hard voor het populaire televisiegezicht…



Sieg De Doncker is net dertig jaar geworden en veel mensen spreken over tram 3 alsof het een scharniermoment in je leven is. Sieg begrijpt dat standpunt wel, maar wil er toch een kanttekening bij maken. “Ik vind het in ieder geval niet erg om geen zoekende twintiger meer te zijn. Ik heb een job, genoeg geld en ik amuseer me. Maar ik denk zeker niet: nú moet het gebeuren. Je kan toch ook pas op je veertigste de ware vinden?” klinkt het bij Sieg De Doncker in Dag Allemaal. “in ieder geval: vind ik geen vriendin, dan is dat maar zo. Ik leg mijn eigen weg af zonder druk van buitenaf,” klinkt het gedecideerd bij Sieg De Doncker. Die ook een misverstand uit de wereld wil helpen…



Je zou denken dat een hunk als Sieg De Doncker heel wat vrouwelijke aandacht krijgt maar dat valt tegen. “Ik krijg weleens berichten via Instagram,” aldus Sieg. “Maar ik besteed er weinig aandacht aan.” Sieg voegt er zelfs aan toe: “Maar vrouwen staan echt niet in de rij voor mij. Daar zou ik ook niet gelukkig van worden. Ik wil graag moeite doen. Ik hou van de jacht,” onthult Sieg De Doncker zijn mannelijke kantje.



Op familiefeestjes durft iemand wel eens de vraag stellen of het niet stilaan tijd wordt voor een vast lief, maar Siegs ouders stellen die vraag nooit. “Zij hebben mij nooit iets opgedrongen,” aldus Sieg De Doncker in Dag Allemaal. “Toen een relatie na drieënhalf jaar afsprong, zag ik daar enorm van af. Ze zeiden: ‘Ga drie maanden op vakantie. Los het op je eigen tempo op’. Zo mooi van hen,” prijst Sieg zich gelukkig met zijn ouders.



Feit is wel dat veel van Siegs vrienden ondertussen aan kindjes zijn begonnen. “Ik vind het fantastisch voor hen, ze zijn er klaar voor. Maar zelf kende ik nooit die drang om tegen een bepaalde leeftijd een huisje, boompje en beestje te hebben. Dat komt allemaal wel op mijn eigen tempo,” laat Sieg zich niet onder druk zetten.



Maar Sieg wil wel ooit hebben wat zijn ouders en broers hebben. Een leuk gezinnetje. “Ik zou twee kinderen willen, denk ik. Liefst een jongen en een meisje,” aldus Sieg De Doncker die toegeeft er soms wel eens bij stil te staan. Zijn ouders hebben hem altijd veel ruimte gegeven als kind en dat is een aanpak die hij voor zijn eigen kinderen ook wel zou hanteren. “Mijn ouders hebben me altijd veel ruimte gegeven. Dat ga ik ook doen, en streng zijn waar het moet.” Zo ziet Sieg De Doncker zijn toekomst als vader. Maar eerst nog de ware liefde vinden!