.
Sieg De Doncker
dinsdag 27 februari 2024

Sieg De Doncker: “Ik voel me nog steeds het groentje op de set”

Ook al is hij heel wat ouder dan de meesten

In ‘Milo’ is Sieg De Donckers personage Lou een gebruiker van drugs. Iets wat voor Sieg zelf een totaal vreemde wereld is, want zelf heeft hij nooit geëxperimenteerd.

“Als student kon ik wel serieus wat pinten verzetten, wat voor sommigen ook een soort van drug is, maar daar bleef het bij. En nu ben ik verslaafd aan snoep. Er gaat geen dag voorbij of ik eet een hele zak snoep op. Maureen verbaast zich er altijd over waar ik dat blijf steken. Bovendien komt het er op magische wijze ook niet bij. Misschien omdat ik een heel beweeglijke mens ben, ik verbrand al dat snoep ook meteen weer”, zegt Sieg in Story.

Met zijn 34 jaar behoort Sieg tot de oude garde van de cast. Hij speelt vaak samen met jonge twintigers, maar ook collega’s die ondertussen ouder zijn dan 40.

“Je krijgt ook andere rollen naarmate je ouder wordt, dus ik ben heel benieuwd wat het volgende zal zijn. Misschien een vaderfiguur? Als ik mijn baard laat groeien... Vaak voel ik me nog het groentje op de set, hoor. Met presenteren is dat hetzelfde. Ik ga van mezelf nooit zeggen dat ik dat perfect kan. Nee, ik leer net graag bij.”

Bio van Sieg De Doncker

Meer Over:

Milo Sieg De Doncker