.
Sieg De Doncker in Familie
donderdag 23 juni 2022

Sieg De Doncker: 'Intieme scènes in Familie'

En die heeft Maureen nog niet gezien...

Trouwe kijkers van 'Familie' kennen Sieg De Doncker ongetwijfeld als de kwaadaardige Koen die de relatie van Lars en Veronique het liefst zo snel mogelijk wil zien kapotgaan. Dat doet hij door Veronique te verleiden.

Sieg en zijn tegenspeelster hebben er enkele intieme scènes opzitten en dat kan misschien wel moeilijk zijn voor de partner van Sieg, Maureen Vanherbergen, om te zien. Maar Sieg stelt iedereen gerust.

“Ze heeft die scènes nog niet gezien. Ik ook niet trouwens. We zitten volop in de bouw van ons huis en dan is er nog ons dochtertje Nelle. De weinige vrije tijd die ons rest proberen we echt aan mekaar te geven. Binnenkort halen we die afleveringen wel in.

Maureen en Sieg werken volop aan hun droomhuis en ze hopen er binnenkort te kunnen intrekken. Al is het huis nog niet volledig klaar.

“Ik heb net de elektriciteit gelegd en nu moeten er nog wat kleine dingen gebeuren. Ondertussen wordt ook de keuken geplaatst. Ik hoop ergens deze zomer te verhuizen. We zijn in maart vorig jaar gestart, dus het mag wel. Ik zal straks eindelijk weer wat ademruimte hebben.”

Download onze app voor Android of iOS