.
Silvy De Bie
maandag 18 januari 2021

Silvy De Bie blikt terug op pijnlijke periode: “ik leek wel een bang vogeltje”

"Daardoor maakten anderen nog meer misbruik van mij..."

Silvy De Bie werd jarenlang gepest op de middelbare school. “Ze stonden me vaak na school op te wachten om me een pak rammel te geven. Zelfs leerkrachten lachten me uit”, onthult de zangeres in Story.

De hevige kritiek en de pesterijen hakten er zwaar in bij het tienermeisje. “Door alle commentaren was ik zelf gaan geloven dat Silvy Melody stom was. ik begon haar zelfs te haten en wou niet meer op een podium staan. Ik begon me onzeker te voelen en werd stil en naïef, waardoor anderen nog meer misbruik van mij maakten”, blikt Silvy terug op die moeilijke tienerjaren.

Uiteindelijk zou ze op haar achttiende Wout Van Dessel tegenkomen in een discotheek. De DJ polste bij Silvy of ze geen nummer wou inzingen voor zijn nieuwe project. Silvy gaf enkel toe op voorwaarde dat ze niet moest optreden en dat niemand zou weten dat zij de zangeres was. Zo groot was de kater die het meisje had overgehouden aan de pesterijen.

Maar toen Turn The Tide een wereldhit werd, belandde ze alsnog opnieuw in de showbizzwereld. “Als ik nu beelden terugzie van mijn eerste optreden met Sylver in Tien om te Zien, leek ik net een bang vogeltje dat elk moment neergeschoten kon worden. Ik was zo onzeker!” onthult Silvy De Bie.

Gelukkig kreeg ze in die beginperiode van Sylver veel steun van Wout, de danseressen en road manager Jean Penxten, de vader van Regi die al snel een tweede vader werd voor Silvy.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie