.
Silvy De Bie
donderdag 30 juni 2022

Silvy De Bie: “Dat is nergens voor nodig”

"Ze heeft een reputatie hoog te houden"

Als klein meisje stond Silvy De Bie al op het podium van 'Tien Om Te Zien'. Ze bracht er het nummer ‘Ben’, dat ook een nummer was van Michael Jackson. En ook de telefoon huilt mee staat in iedereens geheugen gegrift.

Silvy keek erg op naar sterren als Madonna. De muziek van toen vindt De Bie nog altijd geweldig, maar haar meest recente muziek, daar heeft ze wat minder voeling mee.

“Madonna is vaak gekopieerd, maar vraag het gerust aan de fans: geëvenaard is ze zelden of nooit. Ook voor mij is er slechts één ‘Queen Of Pop’ en dat is zij. Met Lady Gaga, Taylor Swift of Billie Eilish is weliswaar een nieuwe generatie van goeie zangeressen opgestaan, maar niemand kan aan Madonna tippen”, klinkt het in Primo.

Toch is niet iedereen fan van Madonna en vinden heel wat mensen dat ze te veel aandacht zoekt die eigenlijk nergens voor nodig is. Kussen met Britney Spears, het tonen van een blote borst. Het hoeft voor velen niet.

En daar is Silvy het mee eens. “Dat is inderdaad nergens voor nodig. Maar buiten de lijntjes kleuren is al sinds mensen heugenis haar handelsmerk. Blijkbaar geeft dat provoceren haar nog altijd een kick. Al heeft ze natuurlijk ook een reputatie hoog te houden.”

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie