.
Silvy De Bie
zaterdag 25 juni 2022

Silvy De Bie: “Dat moet het geheime ingrediënt zijn”

Het lukt haar zelf niet om zo lekker te maken

Elke zondagavond is het volop genieten van ‘De Tien Om Te Zien’ op VTM. De kijkers worden terug gekatapulteerd naar de beginjaren van het programma met hilarische, maar ook heel wat nostalgische beelden.

Wie ook met plezier terugkijkt naar de beelden is Silvy De Bie. Zij stond er als piepjong meisje met haar hit ‘Ben’, een cover van Michael Jackston.

“Mijn retrokapsel en die veel te grote epauletten… ik zie er inmiddels de humor van in. Het fenomeen van kindsterretjes is hier ondertussen goed ingeburgerd. Maar destijds was ik bij wijze van spreken een alien, iets wat niemand ooit had gezien. Stiekem vind ik het dus wel leuk om terug gekatapulteerd te worden naar mijn kindertijd”, geeft ze toe in Primo.

Silvy blikt graag terug op vroeger, hoewel niet alles beter was toen. Al had het volgens Silvy ook wel zijn charmes.

“Ik blik met warme gevoelens terug op mijn kindertijd. Zo staan de wentelteefjes die ik als kind at voor eeuwig op mijn smaakpapillen gegrift. Ik noemde ze vroeger ‘namaakpannenkoeken’. De belangrijkste ingrediënten zijn brood en eieren, maar het moet zijn dat mijn mama’s geheime ingrediënt liefde is, want ze smaken nergens zo lekker als wanneer zij ze maakt.”

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie