.
Silvy De Bie
woensdag 7 juni 2023

Silvy De Bie deelt haar ultieme celebrity crush 

Zijn persoonlijkheid doet het voor haar 

De laatste jaren leerde ze vooral om zichzelf graag te zien want anders kom je nooit terecht bij de juiste persoon met wie je de liefde kan delen.

En om jezelf graag te zien moet je komaf maken met al je complexen. En voor Silvy is dat haar lengte. “Laat mij nog maar een paar centimeter groeien”, vertelt ze heel eerlijk.

Alhoewel, haar 1,58 meter komt soms goed van pas als ze naar het buitenland vliegen met een klein vliegtuig. “Dan ben ik een van de weinige volwassenen die niet met zijn hoofd tegen het plafond zit”, vertelt Silvy aan Story.

Haar ultieme celebrity crush is de Canadese acteur Ryan Reynolds. “Wat mij vooral charmeert, is zijn persoonlijkheid. De humor die hij deelt met zijn prachtige vrouw Blake Lively vind ik geweldig. Dat doet me zelfs denken aan mijn eigen relatie, waarin humor inderdaad een belangrijk onderdeel is”, bekent Silvy in Story.

Inmiddels is ze al meer dan 23 jaar bezig met Sylver en zijn ook daar al serieus wat onverwachte zaken gebeurd. Topjes die losspringen, instrumenten die omvallen of teksten die vergeten worden, Silvy heeft het allemaal meegemaakt.

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie