.
Sylver
donderdag 4 mei 2023

Silvy De Bie : “Die miserie heb ik echt meegemaakt”

Ze hebben een nieuwe single klaar

Silvy De Bie heeft er samen met Wout Van Dessel en Sylver een mooie tijd op zitten. Ze kennen elkaar al 24 jaar en hebben samen al heel wat succes gekend.

Ook al heeft Silvy het eventjes moeilijk gehad en werd het succes haar te veel, ze keerde toch terug naar een carrière als zangeres eenmaal ze er terug bovenop was. Alleen brak er toen een zware tijd aan voor Wout.

Wouts vader overleed amper drie weken na de diagnose van kanker en niet veel later kreeg zijn moeder borstkanker. Daarbovenop kwam ook nog eens corona, net toen Sylver hun twintigjarige carrière wou vieren.

“Een week voor de eerste show gingen we in lockdown. Zo frustrerend. En nu de oorlog in Oekraïne…wij traden vroeger vaak op in Oost-Europa en Rusland, wat nu natuurlijk niet meer kan”, zegt Wout in Dag Allemaal.

Maar nu zijn ze weer helemaal terug en hebben ze ook een nieuwe single klaar. Het is opnieuw een break-upsong geworden. “Dat melancholische past goed bij ons. Veel fans zeggen dat onze muziek therapeutisch is voor hen. Er is niet verzonnen, de miserie waarover ik zing heb ik echt meegemaakt.”