.
Silvy De Bie
dinsdag 14 juni 2022

Silvy De Bie gaat ervoor: “We kunnen goed ventileren bij elkaar”

Ze koos voor een personal trainer

Als bekende Vlaming zie je er graag goed uit. Je wil je conditie onderhouden en topfit staan om je job goed te kunnen uitvoeren, zonder iemand teleur te stellen. Ook Silvy De Bie wil fit staan voor deze zomer. Zij heeft een personal trainer onder de arm genomen.

“Sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor een gezonde geest. Als ik enkele maanden niet beweeg,; voel ik me slecht en loop ik nors rond. Mijn personal coach is daarom ook mijn mental coach. Ze is ook mama en als mama’s kunnen we goed ventileren bij elkaar”, lacht Silvy in Story.

De personal coach van Silvy is niemand minder dan Lesley Dada, ex-wereldkampioene thaiboksen en ook te zien in ‘Personal Trainers’ op Play4. Zij ziet Silvy soms meer dan sommige vrienden of familie.

“Omdat ik haar zo goed ken, weet ik wanneer ze een mindere dag heeft en kan ik haar daarbij helpen. Bij het sporten komen endorfines vrij, gelukshormonen die verslavend werken.”

Het was Lesley zelf die Silvy wist te overtuigen om bij haar te komen en niet gewoon naar de fitness te gaan. Haar verhaal sprak Silvy meteen aan en ze heeft niet lang moeten twijfelen. “Ik had gewoon ook iemand nodig die me motiveerde, want ik stopte met sporten als ik moe werd. Bij Lesley gaat dat niet.”

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie