.
Silvy De Bie
zaterdag 31 juli 2021

Silvy De Bie “Humor is een basisvoorwaarde”

Dit verwacht zij van haar partner.

Zangeres Silvy De Bie is al enkele jaren vrijgezel. Ze had dan wel eens een relatie tijden Corona, maar dat was uiteindelijk toch niet de man van haar leven. Ze wordt dan ook niet zo snel verliefd. Maar dat humor een belangrijke eigenschap is die haar toekomstige partner moet bezitten, dat staat vast.

“Humor hebben is voor mij een basisvoorwaarde. Daarnaast moet een man ook goed kunnen communiceren. Zeggen wat je denkt en voelt, vind ik belangrijk in een relatie, want ik ben nog niet veel koppels tegengekomen die goed zijn in gedachten lezen.”, vertelt Silvy in Primo. Daarnaast houdt Silvy ook van ambitieuze mannen, eentje die niet naast zijn schoenen loop. Mannen met een groot ego maken evenmin kans.

Als Silvy dan echt zou mogen kiezen, dan heeft ze graag ook graag een grote en sportieve man. “Iemand die één of twee koppen boven mij uitsteekt, geeft me op de een of andere manier een beschermend gevoel”, zegt Silvy. Verder is een sixpack geen must voor Silvy. “Maar ik val eerder op een man die veel naar de sportschool gaat dan op een kerel die vaak naar de frituur gaat”, lacht Silvy.

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie