.
News Image

Silvy De Bie kreeg pak slaag

Pakkende getuigenis van Silvy De Bie in de Story van deze week.
Silvy poseert in het weekblad in bikini en doet enkele ontboezemingen waar we toch even niet goed van waren. En dan hebben we het niet over het feit dat Silvy een vollere boezem best wel ziet zitten en dat ze misschien ooit wel eens een borstvergroting zou kunnen laten doen. Integendeel zelfs, Silvy vertelt in het weekblad over een bijzonder donkeren periode in haar leven. Silvy werd namelijk serieus gepest en was het slachtoffer van fysiek geweld. Silvy werd zelfs door een stel jongens opgewacht om nadien in elkaar geslagen te worden. Ja hoor, dit is écht gebeurd.

Silvy vertelt in Story dat ze op de middelbare school het slachtoffer was van zware pesterijen. Daar had het jonge meisje in de lagere school geen last van maar in het middelbaar onderwijs was Silvy het mikpunt van spot. Silvy was nog bijzonder klein toen ze op VTM het liedje Ben van Michael Jackson mocht zingen. Even later kreeg de zangeres een platencontract en bracht ze haar eerste single en zelfs een album uit. Met succes want iedereen was dol op dat kleine en mooie meisje dat Silvy Melodie wel was. Maar Silvy was in die tijd niet altijd even happy.

Silvy merkte op jonge leeftijd al op dat er veel mensen in de showbizz jaloers op het jonge zangeresje waren. Tja, een bijzonder jonge zangeres die meer platen verkocht dan het gros van de Vlaamse artiesten, dat vonden velen niet kunnen. Menig artiest zag in Silvy Melodie dan ook een grote concurrente en lieten dat ook duidelijk merken. En alsof dat nog niet genoeg was, werd Silvy ook op school nog het slachtoffer van pesterijen. Zelfs enkele van haar leerkrachten spaarden Silvy niet. Als ze eens iets vergat mee naar school te brengen, was Silvy altijd het mikpunt van spot. Maar ook andere meisjes op de meisjesschool waar Silvy haar middelbaar onderwijs volgde, waren niet echt happy met de aanwezigheid van de sterzangeres.
Silvy kreeg als tiener regelmatig een pak slaag op school. Niemand greep in en dat was toch wel bijzonder zwaar voor de zangeres. Zelfs de directie greep niet in als de ouders van Silvy hun beklag deden. Soms was het korte tijd beter maar nadien escaleerde de situatie weer en hadden de pesters vrij spel. Het pesten werd op een bepaald ogenblik zo erg dat Silvy niet meer naar school wou. Silvy heeft haar diploma nooit behaald omdat ze in het vierde middelbaar al gestopt is. Nadien ging Silvy De Bie nog wel op leercontract en moest ze gelukkig maar één dag per week naar school.
Het pesten heeft een zware indruk op Silvy nagelaten. Het onzeker zijn heeft grotendeels met het pesten te maken. Zo voelde Silvy zich in de beginperiode van Sylver op het podium als een vogeltje dat ieder moment neergeknald zou kunnen worden. Gelukkig is het nooit zover gekomen. Silvy De Bie is niet alleen een fantastische zangeres maar ook een prachtige vrouw. Al zou ze liever iets langere benen hebben en misschien ook wel een iets vollere boezem. De kans bestaat dat Silvy in de toekomst een borstvergroting zal laten uitvoeren. Maar dat zal niet voor meteen zijn want dat is voor Silvy geen topprioriteit.

Silvy De Bie is trouwens aan een nieuw album bezig. Een solo-album nog wel. Maar zo solo zou dat album toch niet zijn want op één van de nummers op het album zou ook haar dochter Noor meezingen. Noor heeft de muziekmicrobe van haar mama gekregen en wil dolgraag ook gaan zingen. En Silvy De Bie heeft besloten om haar dochter daar volledig in te steunen. Als dat haar droom is, why not? Silvy werd destijds - en nu nog trouwens - altijd gesteund door haar ouders en dat is maar goed ook. Anders had Silvy de zware pesterijen in haar jeugdjaren mogelijk nooit kunnen verwerken.

Silvy werkt trouwens niet alleen aan een solo-album, de zangeres maakt ondertussen al een paar jaartjes deel uit van de meidengroep De Grietjes. Samen met collega's Anneke van Hooff en Isabelle A vormt Silvy het muzikale trio. Samen brengen ze toffe muziek op de Vlaamse podia en zorgen overal in het land voor ambiance. Zowat ieder weekend staan de dames wel ergens in het land op één of ander podium. Je mag De Grietjes gerust de vrouwelijke versie van De Romeo's noemen. Leuk is trouwens dat de dames ook naast het podium goede vrienden zijn. De dames delen dan ook heel wat geheimpjes. Zeker als die met seks te maken hebben.

Zo zaten De Grietjes eerder deze maand in Never Have I Hever in het programma Summerproof op VIJF. De Grietjes deden begin augustus maar wat graag mee aan Never Have I Ever in het VIJF-programma Summerproof. De deelnemers krijgen enkele vragen voorgesteld en hebben ze datgene wat op het papiertje staat wél gedaan, dan moeten ze een glaasje in één shot leegdrinken. Na enkele shots begint de drank echter naar de hoofden van de deelnemers te stijgen en worden de lippen losser. In enkele gevallen zorgde het programma voor een aantal nieuwtjes. Wat kwamen we over Silvy De Bie aan de weet in die enkele minuten televisie?

Ik heb nog nooit een triootje gedaan. En wat is daarop het antwoord? Neen dus. Silvy is blijkbaar ook nog nooit wakker geworden naast een vreemde. Silvy gaf in het programma toe dat ze ooit al eens zonder ondergoed op pad is gegaan en daar blijft het bij. Silvy werd ooit betrapt tijdens de seks. Ik wel, lachte Silvy De Bie. Door je mama? vroeg Isabelle A zich hardop af. Neen, één van mijn beste vrienden, reageerde Silvy eerlijk. Die wist dat en die is expres binnen gevallen in de slaapkamer. En dan denk je dat we het leukste wel gehad hebben. Niet dus.
Ik heb mezelf nog nooit gefilmd tijdens de seks. Silvy lacht en haar reactie spreekt boekdelen. Haar collega's vragen zich af of ze een soort Paris-Hilton video heeft. En wat is de reactie van Silvy? Het is wel een aanrader, moet ik zeggen, reageert Silvy net voor ze weer een shot drinkt. Silvy geeft trouwens toe dat ze wel eens een seksspeeltje gebruikt. Silvy is met grote onderscheiding het grietje met de meeste fun in bed, al vertelt Isabelle opgewonden dat ze zo'n speeltje niet nodig heeft in bed. Haar vriend zorgt ongetwijfeld voor de nodige fun in bed. Dat plezier heeft Silvy naar eigen zeggen minder want ze is ondertussen al twee jaar vrijgezel.

Bio van Silvy De Bie, Anneke van Hooff, Isabelle A en De Grietjes

Bekijk ook deze items over Summerproof: