.
Sylver
zondag 7 mei 2023

Silvy De Bie opnieuw verliefd: “Ik leerde hem toevallig kennen” 

Hij blijft uit de schijnwerpers 

Niet alleen met Sylver kent Silvy De Bie terug hoogdagen, ook in de liefde gaat het allemaal beter dan ooit. Ze geniet des te meer van deze gelukkige tijden, want ze heeft genoeg diepe dalen gekend.

“Weet je, wanneer een songtekst uit mijn pen vloeit, is die negen kans van de tien melancholisch? Ik vind het ook gewoon lastiger om mezelf in te leven bij vrolijke songs”, klinkt het in Tv Familie.

Maar Silvy heeft nu weinig negatieve zaken om over te schrijven in haar leven want ze is gelukkig in de liefde en lijkt de liefde van haar leven te hebben gevonden.

“Ik heb mijn vriend eerder toevallig leren kennen. In de liefde lijkt het dat je iemand tegenkomt op momenten dat je niet op zoek bent.”

Naast een nieuwe man heeft De Bie ook een nieuwe hond, Nala. Eentje waar dochter Noor heel blij mee was. “Noor wilde eigenlijk al jaren een grote hond. Maar omdat we altijd alleen woonden in een appartement was dat niet haalbaar. Nu woon ik samen met mijn vriend en zijn drie kinderen. Maar doordat we nu in een huis wonen, hebben we genoeg ruimte voor een hond van een groot kaliber.”

Bio van Sylver

Meer Over:

Sylver