.
Silvy De Bie van Sylver
zaterdag 10 juni 2023

Silvy De Bie wil advocaat worden 

“Ik zie het meteen groots” 

Silvy De Bie is ondertussen al heel wat jaren gekend door het groepje Sylver maar mocht ze dan toch een ander beroep moeten kiezen, dan zou ze opteren voor advocaat.

“Dat zou ik supercool vinden. Zo’n topadvocate die haar cliënten verdedigt in de rechtbank met een volksjury en publiek. Ik zie het dan meteen groots, hé”, aldus Silvy in Story. Al is dat maar een beroep dat ze moest kiezen voor één dag.

Voor de rest werd haar gevraag van wat ze een levenslange voorraad zou willen hebben. “O, dan ga ik voor blauwe bessen! Superlekker. Ik durf zelfs te bekennen dat ik aan die fruitsoort verslaafd ben. Ze moeten wel vers zijn en lekker vol smaken. Zalig! Bring it on!”, aldus Silvy aan Story.

Haar dochter is inmiddels zelf een tiener er zijn toch een aantal boodschappen die ze wil meegeven. Ik vind dankbaar zijn en met je twee voetjes op de grond staan heel belangrijk”, aldus Silvy.

“In mijn ogen is het essentieel om een goede persoon te zijn en dat ben je als je dankbaar bent voor zelfs heel kleine dingen in het leven. En nederig omgaan met anderen. Mensen behandelen jou zoals jij hen”, onthult men in Story.

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie