.
Simen Schuddings
dinsdag 8 oktober 2024

Simen (Blind Getrouwd): “Daar voel ik mij toe aangetrokken”

Daar heeft hij een zwak voor

Een programma als ‘Blind Getrouwd’ heeft wel al wat mooie langdurige relaties met zich meegebracht. Het ziet er naar uit dat we toch in de wetenschap mogen geloven dat je op papier iemand kan matchen.

Ook Simen, die meedoet aan het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ wil daar best in geloven. Hij werd gekoppeld aan de knappe en spontane Larissa.

“Ik geloof echt dat ze iemand bij je kunnen zetten die bij je past, maar uiteindelijk moet je het wel nog zélf doen! Er staat een wildvreemde voor je, dus je kan niet verwachten dat die klik er onmiddellijk is, dat moet nog wat groeien. Ik geloof oprecht dat uit een vriendschap liefde kan groeien. Al hoopte ik natuurlijk wel dat er een fysieke aantrekkingskracht zou zijn, en die was er gelukkig”, zegt hij in Flair.

Voor Simen moet zijn partner vooral zijn beste vriendin zijn en ook zijn rots in de branding. Maar op vlak van uiterlijk heeft hij dan weer geen type.

“Groot of klein, blond of zwart haar, maakt allemaal niet uit. Waar ik wel een zwak voor heb, zijn mooie ogen! Dat is het eerste waartoe ik me aangetrokken voel.”