.
Simen Schuddings
zaterdag 5 oktober 2024 14:00

Simen (Blind Getrouwd): “Het leven loopt niet zoals je verwacht”

Hij droomde er wel van

Simen Schuddings, bekend van ‘Blind Getrouwd’ heeft een eigen grondwerkbedrijf. Hij heeft het dus behoorlijk druk. Maar toch vindt hij nog tijd voor een relatie en de nodige ontspanning.

“Ik heb zeker tijd voor ontspanning, maar ik ga er niet over liegen: ik werk keihard! Ik begin elke dag tussen zes en zeven uur ’s ochtends en ik weet nooit op voorhand wanneer ik ’s avonds klaar zal zijn. Dat was natuurlijk zo toen ik nog vrijgezel was en ik besef dat ik als getrouwde man wel wat meer tijd zal moeten vrijmaken voor m’n vrouw. Ik doe dat ook met plezier en het geeft me iets om naar uit te kijken tijdens het werken”, klinkt het in Flair.

Daten, het wilde maar niet lukken voor Simen en dus schreef hij zich in voor ‘Blind Getrouwd’. Daarmee zette hij meteen de stap naar trouwen.

“Ik wilde sowieso ooit wel trouwen. Ik vind dat heel romantisch. Ik dacht natuurlijk nooit dat dat met een partner zou zijn die ik nog nooit had gezien, maar het leven loopt niet altijd zoals je verwacht. Je moet soms eens een sprong in het onbekende durven te wagen, want als je uit je comfortzone stapt, gebeuren er net heel mooie dingen.”