.
Simen Schuddings
maandag 14 oktober 2024

Simen (Blind Getrouwd): “Ik vind het toch altijd zonde” 

Hij deed iets heel opvallend 

Als we één ding zullen onthouden van Simen, behalve dat hij een sympathieke kerel is, dan is het wel dat hij enorm veel kan eten. Roomservice om 2 uur ’s nachts, Simen at het met veel smaak op. Ontbijt 7 uur later, Simen zei er geen ‘nee’ tegen.

“Het was dan ook heel lekker eten. Maar wel véél. Neem nu die maaltijd die we op onze kamer kregen toen we om half drie 's nachts waren toegekomen, na een zware reis van veertien uur. Alle begrip dat Larissa liever in bed wou kruipen. Maar ik vind het toch altijd zonde als iemand veel moeite heeft gedaan om iets lekkers klaar te maken en er dan niemand van eet”, klinkt het in Dag Allemaal.

Zoals we Simen zien op televisie, zo is hij ook in het echte leven. Hij weigert om een rolletje te spelen. Maar toch heeft hij een aantal typische uitdrukkingen wat moeten onderdrukken.

“Als ik mensen graag heb, gebruik ik al eens rare woordjes. Bij Larissa heb ik dat nog niet gedaan, maar da's omdat ik nog aan 't zoeken ben naar 'n woordje speciaal voor haar. Wie weet, krijgen Larissa en de kijker binnenkort wél iets te horen.”

Bio van Simen Schuddings