.
Larissa Vandevelde, Simen Schuddings uit Blind Getrouwd
vrijdag 11 oktober 2024

Simen (Blind Getrouwd): “Ze noemde mij wereldvreemd” 

Maar is hij dat ook? 

Van die mooie start tussen Larissa en Simen in ‘Blind Getrouwd’ blijkt maar weinig over te blijven. Hun reis naar Mexico heeft niet meteen voor meer vonken gezorgd en de spirituele elementen tijdens de reis, waren niet helemaal Simens ding.

“Ik ben niet zo spiritueel aangelegd, dat klopt. Maar ik heb me er wél voor opengesteld. Larissa was er erg in geïnteresseerd, daar had ik alle respect voor. En er ging eigenlijk wel een wereld voor me open”, klinkt het in Dag Allemaal.

Een van de meest opvallende opmerkingen van Larissa, is dat ze vond dat Simen nogal heel snel onder de indruk was van de omgeving.

“Noemde ze mij zelfs niet wereldvreemd? Kijk, ik was nog nooit buiten Europa op reis geweest, da's wel waar. Dus heb ik m'n ogen de kost gegeven. En ik ben iemand die oog heeft voor mooie dingen rond mij. Dus een aap die in de bomen klimt? Sorry, maar dat had ik alleen nog maar in de zoo gezien en daar wil ik dan ook voor uit de auto stappen. Maar ben ik daarom wereldvreemd? Dat denk ik niet.”