.
Andy Peelman
woensdag 11 oktober 2023

"Sint Ahoy!" met Andy Peelman nu al een groot succes in Vlaanderen!

Zo zag u Andy Peelman nooit eerder!

De langverwachte première van de film "Sint Ahoy!" afgelopen woensdag was een doorslaand succes, met Andy Peelman in de hoofdrol als Kapitein Kibbeling. Deze magische sinterklaasfilm, die zich onverwachts afspeelt op Curaçao, biedt een avontuurlijke en grappige kijk op Sinterklaas en zijn pieten. De film heeft al lovende reacties ontvangen en is geschikt voor alle leeftijden.

Andy Peelman, bekend van zijn veelzijdige acteertalent, vertolkt de rol van Kapitein Kibbeling, de schurk van het verhaal. Als een kapitein die al jaren op zoek is naar de schat van Kapitein Witbaard, speelt Andy zijn rol met overtuiging en charisma. Hij weet niet alleen de spanning van het avontuur te belichamen, maar laat de kinderen ook ongetwijfeld lachen met zijn komische acteerprestaties.

Naast Peelman zijn ook de getalenteerde singer-songwriter Jérémie Vrielynck en actrice Lynn Tackaert te zien in Sint Ahoy! als Pelle en Pien.

"Sint Ahoy!" belooft een onvergetelijke en betoverende ervaring te zijn voor het hele gezin. Met een mix van avontuur, humor en magie biedt de film een frisse kijk op het sinterklaasverhaal en zal het publiek met een glimlach de bioscoop verlaten.

Bio van Andy Peelman, Jérémie Vrielynck en Lynn Tackaert