.
News Image

Slecht nieuws voor Xandee: haar mama is overleden

Wat een tragische start van 2018.
Het zit zangeres Xandee niet mee. Na een bijzonder zwaar 2017 kent 2018 een minder leuke start voor haar. Sandy liet zopas weten dat haar mama is overleden.
Toen Sandy begin vorig jaar in het ziekenhuis lag, raakte bekend dat ook haar mama gehospitaliseerd was. Bij haar werd longkanker vastgesteld. Het ging om een kwaadaardig gezwel. Toch besloten de specialisten om een chemokuur op te starten. Sandy bleef haar mama een jaar lang steunen. De kanker was uitgezaaid en de kans op volledig herstel was klein. Al snel had Sandy door dat de toestand van haar mama ernstig was. Dit is niet goed. Mama heeft jarenlang zwaar gerookt. Tot ze een hartinfarct kreeg in december 2016. Papa heeft haar toen gereanimeerd. Als hij er niet was geweest, leefde mama niet meer, vertelde Sandy elf maanden geleden in Dag Allemaal. Ik zeg haar nu: 'Ge moet u sterk houden, mama. We komen sámen door deze strijd.' Positief blijven, da's enorm belangrijk, ging Sandy verder.

Woensdagavond kwam er dan het slechte nieuws. Met veel pijn en verdriet wil ik jullie meedelen dat mijn mama haar gevecht verloren heeft. Je hebt gevochten en gestreden tot de laatste moment maar het mocht niet zijn, steekt Sandy van wal. Jij was mijn alles, mijn mama, mijn beste vriendin en mijn grootste heldin. Ik beloof dat we goed voor onze papa zullen zorgen. Ik wens jou een goede reis lieve mama. Ik ga je zo fel missen mama. Rust nu maar zacht mijn engel. Ik hou van je mama. Xxx, besluit Sandy.

Wij wensen Sandy en haar familie sterkte in deze zonder twijfel moeilijke tijden.

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee