.
Sofie Dumont
woensdag 20 maart 2024

Sofie Dumont: “Dan kan ik al niet meer volgen”

Ze is vijftig geworden

Het is ondertussen wel al een tijdje geleden dat we Sofie Dumont nog op televisie zagen. Ze is vooral actief op sociale media en dat valt vooral de jeugd op.

Ze is onlangs ook vijftig geworden, maar daar heeft ze nog niet te veel bij stil gestaan. Haar verjaardag was ook gewoon een werkdag zoals alle andere.

“Je bent maar zo oud als je je voelt, en geloof me: ze zijn nog lang niet klaar met mij. Ik ben superdankbaar voor alles wat ik al heb mogen doen. Over mijn uiterlijk mag ik ook niet klagen. Alles is echt, er is nog niet aan mij gewerkt. Wat mij jong houdt? Mijn tomeloze ambitie en m'n dochter van elf”, zegt Sofie in Dag Allemaal.

Maar echt ontkennen dat ze zich 50 voelt, kan ze ook niet. Ze voelt dat ze ouder wordt, elke ochtend als ze opstaat en soms als ze gaat sporten.

“In de ideale wereld doe ik twee keer per week power pilates. Maar als ik een paar lessen heb gemist, kan ik niet meer volgen. Dan zie ik al die poppemiekes ervoor gáán en dan moet ik op mijn tanden bijten, terwijl ik normaal makkelijk meekan. De conditie is vlug weg zodra ik het laat hangen. Dat geldt voor iedereen, maar als je 50 bent net iets meer.”

Bio van Sofie Dumont

Meer Over:

Sofie Dumont