.
Sofie Dumont
vrijdag 27 september 2024 13:20

Sofie Dumont: “Er is niemand die ik meer vertrouw dan hij”

En dat gaat goed

Veel mensen zouden nooit willen samenwerken met hun partner. Het zou de relatie niet ten goede komen en dat risico wil natuurlijk niemand lopen. Maar bij Sofie Dumont en haar partner Wim lijkt het wel allemaal vlot te gaan.

“Er is niemand die ik meer vertrouw dan hij en bovendien vullen we elkaar heel goed aan. Ik heb veel ideeën, maar Wim denkt mee na over de uitwerking. Aangezien onze werkplek ook letterlijk bij ons thuis is, draaien onze gesprekken over het werk. Het is niet makkelijk om dat los te laten, niet alleen omdat het onze passie is, maar ook omdat al onze centen erin zitten. We willen groeien. Niet alleen met Wim, maar met een team”, zegt Sofie in Primo.

Ook dochter Grace wordt erbij betrokken en dat vindt ze heel leuk. Ze is een creatief meisje en levert soms leuke concepten.

“Ze kent TikTok ook beter dan wij en ze vindt het superleuk om mee te doen in de filmpjes. Misschien neemt ze later wel het platform over. Niet dat ik per se wil dat ze in mijn voetsporen treedt, hoor.”