.
Sofie Dumont
donderdag 12 september 2024

Sofie Dumont: “Je moet vaak hard op je strepen staan”

Dan is ze al eens wat strenger

Het was alweer een tijdje geleden dat we Sofie Dumont nog op televisie zagen, maar daar komt dankzij ‘De Verraders’ opnieuw verandering in. Al heeft ze niet meteen een goede start gemaakt in het programma. Ze wordt daar gezien als de minst betrouwbare kandidaat.

“Wie zegt dat ze mij echt de minst betrouwe persoon vonden? Misschien zag men mij wel als een bedreiging in het spel. Ik blijf immers altijd wat op de achtergrond en laat niet snel in mijn kaarten kijken”, zegt ze in Story.

Sofie komt weleens streng over en misschien heeft net dat in haar nadeel gespeeld. Voor sommige mensen komt streng zijn nu eenmaal ook als bitcherig over.

“In oktober ben ik een week lang chef in residence in het restaurant Sueños in de Club Med van Marbella. Daar leid ik een ploeg van honderd man. Om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, moet je meer dan eens heel hard op je strepen staan als je iets wil gedaan krijgen. Ze denken sowieso: 'Wat komt die Barbie op hakken hier doen?' Je moet een sterke vrouw zijn in deze mannenwereld en dat heeft me een soort schild gegeven. Maar achter die façade zit echt wel een lieve, goed menende en betrouwbare persoon.”

Bio van Sofie Dumont