.
Sofie Dumont
zaterdag 20 mei 2023

Sofie Dumont: “Niemand heeft iets te zeggen over mijn lichaam”

Ze is blij met wie ze is

Vrouwelijke vormen, voor de één zijn ze te klein, voor de ander te groot en anderen zijn er dan weer heel blij mee. Sofie Dumont is in elk geval blij met haar b*rsten, en zeker sinds haar zwangerschap tien jaar geleden.

Voor Sofie Dumont is perfectie geen streefdoel en ze merkt dat door ouder worden de zwaartekracht wel al haar werk heeft gedaan. Maar ze ligt er niet van wakker.

“Niemand heeft iets te zeggen over mijn lichaam en vrouwelijke vormen. Ze zijn een stukje van mezelf, net zoals alle andere lichaamsdelen. Ik vind het belangrijk om mezelf te accepteren zoals ik ben”, zegt Sofie in Gazet van Antwerpen.

Natuurlijk zijn er zaken die Sofie liever anders had gezien die een ander wel heeft. Maar voor haar zijn jaloezie en klagen te veel tijdverlies en is het leven te kort om ongelukkig te zijn.

“Misschien laat ik ooit wel eens iets aan mezelf veranderen, mocht ik er echt ongelukkig van worden. Maar nu vind ik dat niet nodig. Maar ik ben ook zeker niet tegen. Doe vooral waar je jezelf goed bij voelt.”

Bio van Sofie Dumont

Meer Over:

Sofie Dumont