.
Sofie Dumont
zondag 15 september 2024

Sofie Dumont: “Soms vergis je je al eens in mensen”

Soms draait het goed uit

Het is soms moeilijk om mensen in het echte leven te vertrouwen, in een programma als ‘De Verraders’ wordt het er niet beter op. Vraagt dat maar aan Sofie Dumont die te zien is in het nieuwe seizoen.

Zij belandde in een spel vol manipulatie, verdachtmakingen en leugens en het vertrouwen tussen de kandidaten was ver zoek. En dat is niet de manier hoe zij in het leven staat.

“Ik ben goedgelovig, soms zelfs een beetje naïef. Meestal draait het goed uit, zowel professioneel als privé, maar soms vergis je je in mensen. Dan nog ben ik liever het gekwetste slachtoffer dan de boeman”, zegt ze in Story.

De boeman valt volgens Sofie toch altijd door de mand, al heeft ze ook een goede dosis mensenkennis en weet ze die boeman heel vaak snel te ontmaskeren.

“Ik heb ook snel door of mensen me graag zien voor wie ik ben of omdat ze iets van me nodig hebben omdat ik bekend ben. En dat gaat niet gebeuren. Maar in dit spel is het anders, het gaat niet om wie je in het echt bent, maar waartoe je in staat bent.”