.
Sofie Dumont
zaterdag 23 maart 2024

Sofie Dumont: “Wij zijn uniek in wat we doen”

Ze is vooral erg actief op social media

Via televisie bereikt Sofie iets minder mensen dan vroeger, maar via sociale media des te meer. Ze is dus zeker niet minder zichtbaar, al valt het te bezien voor wie en welke doelgroep.

“Wanneer oudere mensen in de supermarkt zeggen dat ze mij missen, zegt hun kleindochter die erbij staat: 'Maar allez oma, ze is overál!' Ik zit op Facebook, Instagram, TikTok, YouTube... Dat loopt echt goed allemaal. In december werden onze recepten 1,4 miljoen keer aangeklikt”, lacht Sofie in Dag Allemaal.

Mensen vergeten soms dat ondanks BV’s niet altijd vaak op televisie te zien zijn, ze toch vaak bezig zijn met vanalles. Ook Sofie Dumont merkt dat mensen er niet vaak bij stil staan wat ze allemaal doen.

“Wij geven op ons platform dagelijks inspiratie aan onze volgers en visibiliteit aan onze partners. Maar wij maken ook content voor andere kanalen. Zo maken wij video's met de kandidaten van 'MasterChef' voor een sponsor van het programma. Wij zijn al tien jaar aan ons platform aan het bouwen, omdat we wisten dat het televisieverhaal eindig kon zijn en dat online nu eenmaal de toekomst is. Ik mag wel zeggen dat wij vrij uniek zijn in wat wij doen. Omdat ik perfect tweetalig ben, proberen wij nu ook voet aan de grond te krijgen in Frankrijk en Nederland. Elke cent die we verdienen steek ik in onze zaak, omdat ik de fucking beste wil zijn.”

Bio van Sofie Dumont

Meer Over:

Sofie Dumont