.
Souliman De Croock
vrijdag 1 september 2023

Souliman De Croock : ‘’Ik had een reden om de politie op haar af te sturen” 

Hij deed het niet zomaar 

Acteur Souliman De Croock en de vrouwen, het lijkt geen goede combinatie te zijn. Er zijn heel wat vrouwen die hem van stalking en nog veel meer beschuldigen en de jonge alleenstaande mama Eva is daar eentje van.

Zo beweert ze onder meer ook dat Souliman haar dwong tot een relatie en dat hij drugs gebruikt. Maar hij ontkent alles.

“Ik ben daar inderdaad een paar keer blijven slapen, maar dat was om me over haar kind te ontfermen. Ik heb een papflesje gemaakt en hem in bad gestopt, want hij rook niet fris. De volgende ochtend probeerde ze me te kussen toen ze me aan het station afzette. Maar ik wilde dat niet. Dus nu vertelt ze leugens”, klinkt het in Dag Allemaal.

Ook over dat drugsgebruik heeft Souliman iets te zeggen. Hij beweert dat het Eva is die aan de drugs zit en niet hij. Ook vind hij de thuissituatie van Eva’s kindje bijzonder schrijnend.

“Daarom heb ik de politie op haar afgestuurd en Kind en Gezin, niet om haar een hak te zetten. Ze zegt dan ook dat ze gehoord heeft dat ik in coma heb gelegen door te veel drugs te nemen. Onzin! Ik doe het goed de laatste tijd en werk aan mezelf. Ik ga elke week bij de psycholoog en betaal netjes de alimentatie voor mijn kinderen.”

Bio van Souliman De Croock

Meer Over:

Souliman De Croock