.
Kim Van Oncen
donderdag 20 januari 2022

Spannende tijden voor Kim Van Oncen

Dochter gaat naar school

Sinds maandag 10 januari kunnen we op één terug kijken naar ‘Dertigers’. In die reeks zien we ook actrice Kim Van Oncen aan het werk als de vrolijke Saartje. In het echte leven heeft Kim haar leven al iets meer op orde en geniet ze van haar job en haar gezin. Bovendien breken er binnenkort spannende tijden aan voor Kim en haar dochtertje Stella.

“Stella gaat in maart naar de eerste kleuterklas. Zij is er klaar voor, wij zijn er klaar voor. Maar ik weet niet of haar school er klaar voor is. Op oudercontacten zijn ze lyrisch over Jack, maar onlangs heeft Niels daar al gezegd: ‘Als je ons tweede in de klas krijgt, weet dan dat ze dezelfde opvoeding heeft gekregen. Jack is makkelijk, meegaand en lief. Bij Stella staat er ‘deugniet’ op haar voorhoofd. Zij deelt de lakens uit en weet wat ze wil”, klinkt het bij Kim in Het Laatste Nieuws.

Karaktertrekjes die Kim toch vooral bij zichzelf herkent. “Stella heeft veel beslissingsvrijheid nodig en die ruimte geef ik haar. Zo moet ik haar het idee geven dat ze iets zelf heeft beslist, ook al deed ik het voor haar.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kim Van Oncen