.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
woensdag 21 september 2022

Speurders vallen binnen in school Lesley-Ann Poppe

Klacht van een jaloerse concurrrent?

Afgelopen zondag zijn speurders binnengevallen in de school van Lesley-Ann Poppe en haar man Kevin Lebreton, dat schrijft Gazet Van Antwerpen.

In de school worden verschillende cursussen gegeven, cursussen die trouwens bijzonder populair zijn. Speurders gingen op zoek naar bewijs dat in de Beauty & Medical Academy zaken worden aangeleerd die alleen door artsen mogen uitgevoerd worden. Het zou onder andere over microneedling en laserbehandelingen gaan.

Iemand heeft een klacht ingediend waarna een onderzoek werd geopend. Volgens de man van Lesley-Ann Poppe staan zij recht in hun schoenen. “De bal is in dit onderzoek compleet misgeslagen en er zijn zware fouten gemaakt”, vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

Volgens hem worden opleidingen microneedling door de stad Antwerpen zelf aangeboden. “Zij doen dat met belastinggeld. Dan veronderstel ik toch dat dat vooraf grondig gecontroleerd is en dat het dus wel toegelaten is? Het is me een compleet mysterie waarom wij geviseerd worden, gaat het misschien om een klacht van een jaloerse concurrent?”, gaat Lebreton verder.

De school van Lesley-Ann en Kevin blijft gewoon open, er werden alleen enkele cursussen en dermapennen in beslag genomen.