.
Lies Vandenberghe
zondag 16 april 2023

Sportanker Lies Vandenberghe vindt het zeer straf! 

“De druk die zij moeten voelen is immens” 

Heel wat vrouwen en meisjes sturen journaliste en sportanker Lies Vandenberghe vaak berichten na het ‘VTM Nieuws’ om te zeggen hoe goed ze er uitziet.

Toch relativeert ze dit sterk. “Ik heb dan net 40 minuten in een schminkstoel gezeten. Dat is veel, hé? Ik ben 32, heb nog geen diepe rimpels maar toch is een ‘goeie couche’, zoals ze hier bij ons zeggen, een deel van mijn job, net als teksten schrijven”, onthult Lies aan Het Laatste Nieuws.

Visagistes kunnen toveren en haar er laten uitzien alsof ze negen uur aan een stuk geslapen heeft. Maar niets is minder waar want met een baby van acht maand thuis is dat zelden het geval.

“Ik schrik er nog altijd van wat ze met make-up kunnen doen”, geeft Lies mee. Toch veegt zij alle schmink van haar gezicht als ze haar kinderen van school gaat halen.

“Ik ben blij dat ik ben opgegroeid zonder Instagram en TikTok. De druk die jonge meisjes nu moeten voelen is immens”, vertelt Lies aan Het Laatste Nieuws. Het feit er een reportage gemaakt wordt over BV’s die op de foto gaan zonder schmink is eigenlijk straf. “Dit zou geen ‘dingetje’ mogen zijn”.

Bio van Lies Vandenberghe

Meer Over:

Lies Vandenberghe