.
Jeroen Lenaerts in Thuis
maandag 7 november 2022

Staat ‘Thuis’ binnenkort met een single in de hitlijsten?

​​​​​​​De fluitende flikken

Tim (Jeroen Lenaerts) en Dieter (Raf Jansen) hielden in de serie ‘Thuis’ hun eerste, gezamenlijke repetitie. Tim zat achter de drums en Dieter toonde zijn muzikaliteit met de synthesizer. De twee agenten gingen er helemaal in op.

Al snel deed het dus de ronde dat er mogelijks een muzikale verhaallijn op komst zou kunnen zijn zoals destijds ook het geval was met ‘The Championettes’, ontdekt TV Familie. Het groepje van zingende dames dat in ‘FC De Kampioenen’ ontstond zou een goed voorbeeld kunnen zijn.

Er werd voor Tim en Dieter zelfs al een groepsnaam geopperd namelijk ‘De fluitende flikken’. Dit als verwijzing naar een verhaallijn van achttien jaar geleden toen drie andere acteurs uit de serie ‘De swingende loodgieters’ oprichtten. Zij hebben toen zelfs in ‘Man bijt hond’ opgetreden en een single uitgebracht.

De makers van ‘Thuis’ willen niet vooruitlopen op de feiten. “De concrete muziekavonturen van Tim en Dieter moeten de kijkers op het scherm ontdekken maar we kunnen wel al zeggen dat er voorlopig geen plannen zijn voor een single of een album”, vertelt Producer Hans Roggen in TV Familie.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jeroen Lenaerts en Raf Jansen