.
Staf Coppens
vrijdag 6 september 2024

Staf Coppens: “De verandering was toch spannend”

Hij deed het voor hen

Ondertussen woont presentator Staf Coppens al zo’n 4 jaar in Zweden en is het toch tijd om een keertje te gaan verhuizen. Ze verlaten het Zweedse platteland en verhuizen nu meer richting de stad. Ze verhuizen naar Karlstad, een uurtje rijden van hun camping Grinsby.

“Het was inderdaad een droomplekje, een perfecte en veilige omgeving om de kinderen te laten opgroeien. Mij zou je er niet wegkrijgen. En nu de puberteit voor de deur staat, willen Monique en ik de kinderen alle kansen geven om hun jeugd volledig te beleven. Gemakkelijk kunnen afspreken met vrienden, wie weet straks een lief. ’s Lekker gaan eten, of naar de ijsbaan gaan. Dan neem je als uitvalbasis beter een plek waar dat alles binnen handbereik is”, zegt Staf in Het Nieuwsblad.

Een nieuw huis, een nieuwe thuis, een nieuwe omgeving, het zijn dus spannende tijden voor de familie Coppens. Het heeft de kinderen volgens Staf in elk geval een bredere kijk op de wereld gegeven.

“De twee hebben intussen hun draai gevonden, maar toch was de verandering van omgeving opnieuw spannend. “Op de eerste schooldag, die hier al halfweg augustus valt, waren het weer twee twijgjes die stonden te beven. Maar toen ze thuiskwamen en wij vroegen hoe hun dag was geweest, was het antwoord simpelweg: Goed. In België of Zweden, uiteindelijk spreken pubers overal dezelfde taal. Van een issue was geen sprake meer.”

Bio van Staf Coppens

Meer Over:

Staf Coppens