.
Camping Coppens met Staf Coppens
donderdag 9 mei 2024

Staf Coppens: “Het is hier veel leuker dan in België”

Het voelt nu aan als thuis

Hoewel Staf Coppens en zijn gezin altijd graag hebben gewoond in hun huidige woning, maakten ze toch de beslissing om te gaan verhuizen. Ze hebben hun huis te koop gezet voor 426.000 euro.

Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 327 vierkante meter en biedt heel wat ruimte voor een ganse familie als voor gasten.

Er is een eetkamer, woonkamer, studeerkamer en tv-kamer en ze bieden elk een uitzicht op de prachtige omliggende velden en bossen.

De woning heeft meer dan genoeg slaapkamers en ook verschillende badkamers. Bovendien krijg je er een tuin van 5.717 vierkante meter bovenop.

“Het is hier veel leuker wonen dan in België. De natuur is heerlijk en de mentaliteit van de mensen is veel rustiger. We raken ook meer en meer ingeburgerd - ook al blijft het Zweeds een moeilijke taal - en we hebben veel vrienden. Maar we blijven wel 'die Belgen' en Monique 'de Hollander' Dat vind ik niet erg, ik ben een trotse Belg en zal dat altijd blijven. Maar sinds kort heb ik wel het gevoel dat als ik terug naar Zweden kom, dat mijn thuis is. Voordien was het: ik heb daar 'een' thuis. Als ik nu naar België ga, is dat naar het buitenland”, klonk het een tijdje geleden nog bij Staf in Story.

Dat het gezin gaat verhuizen betekent niet dat ze ook stoppen met hun Camping Grinsby. Die blijven ze uitbaten en dat zal nog een lange tijd zo blijven.

Bio van Staf Coppens

Meer Over:

Staf Coppens